loading

Meubellakkerij Bockstael

Meubel
LakkerijBockstael & Co
meubel lakkerij

SPUITCABINES EN (DE)MONTAGE ZONES

Lakkerij Bockstael is een moderne meubel en MDF lakkerij dewelke voldoet aan de strengste milieunormen. De spuitafdeling is zo ingericht dat ze zowel kleinere particuliere opdrachten als grote opdrachten van professionele opdrachtgevers snel kunnen afgewerkt worden. Wij werken enkel met hoge kwaliteitslakken en poederverf en genieten het vertrouwen van tal van meubel- en schrijnwerkerij bedrijven.

Het spuiten van nieuwe keukens, winkelinrichting, design meubelen, ingebouwde kasten. en de renovatie van oude meubelen, burelen of winkelinterieurs wordt door ons snel en vakkundig uitgevoerd. Keukens en meubelen krijgen de typische glans van de peperdure Italiaanse en Duitse designkeukens. Door de 4 tot 7 lagen zijn ze perfect afwasbaar en even sterk als een autolak.

Ophalen en afleveren van onderdelen, montage en demontage, vervangen van handgrepen en scharnieren, het wegwerken van beschadigingen en gladschuren worden desgewenst ook door ons uitgevoerd. Lakkerij Bockstael kan uw project vanaf de opmeting tot en met de plaatsing uitwerken.